Christian Patay, ny VD på Tricorona Climate Partner

Arkiv
christian patay

Efter att ha arbetat inom organisationen som klimatanalytiker och säljare tillträder Christian Patay nu som vd på Tricorona Climate Partner AB.

– Det är en ära för mig och en otroligt spännande utmaning att som vd få driva vidare Tricorona Climate Partners framgångsrika verksamhet inom klimatområdet. Jag känner mig väldigt stolt och trygg med att få vara en del av ett team som har så lång erfarenhet och hög kompetens, säger Christian Patay.

Christian är civilingenjör från KTH och har tidigare arbetat i branschen på en miljökonsultbyrå och på Miljömärkningen Svanen. Han tar över efter Susanne Häfeli-Hestvik, som lämnar posten för mer familjerelaterade uppdrag.

– Christian är en väldigt driven och kunnig person. Jag är övertygad om att våra kunder kommer att gynnas av ett växande utbud och en ökad kvalité på våra klimattjänster, säger Susanne Häfeli-Hestvik. Susanne sitter kvar som styrelsens ordförande och kommer fortsätta bidra med sin unika expertis inom klimat, projektutveckling och FN:s CDM-systemet.

Relaterade artiklar