Coor erbjuder klimatsmarta möten

Kundexempel
coor

Coor Konferens fokuserar på hållbarhet och ger sina kunder möjligheten att klimatkompensera med hjälp av oss på Tricorona Climate Partner.

Coor Konferens har centralt belägna mötes- och konferenslokaler i Stockholm och Göteborg. Att välja en konferensanläggning som är åtkomlig genom kollektivtrafik är ett bra miljöval i sig men nu gör vi det också möjligt för våra gäster att klimatkompensera mötet fullt ut, säger Per Julin, affärsutvecklare på Coor Konferens.

Utöver klimatkompensation av verksamheten erbjuder också Coor Konferens sina konferensgäster att välja en miljögåva istället för traditionella blommor, som ofta beställs som tillval vid en konferens.

– Vi har precis börjat erbjuda våra kunder denna möjlighet, så det är för tidigt att uttala sig om effekterna. Responsen har dock varit positiv så här långt. Klimatfrågan blir allt viktigare, både för företag och privatpersoner och det känns roligt att kunna möta den ökande efterfrågan på klimatsmarta lösningar med konkreta åtgärder, säger Åsvor Brynnel, kommunikations- och hållbarhetschef på Coor.

Initialt stöds ett klimatkompensationprojekt i Ghana. Projektet ger familjer tillgång till energieffektiva och isolerade Gyapa-spisar som gynnar både klimatet, miljön och lokalbefolkningen.

Gå in på Coors hemsida för att läsa mer om deras klimatsmarta initiativ och boka er nästa konferens redan idag!

Relaterade artiklar