Det bästa från klimatåret 2016

Arkiv
2016

2016 har minst sagt varit ett omtumlande år på många sätt men så här precis efter ledigheterna vill vi ändå passa på att fokusera på några av de positiva saker som har hänt inom klimatvärlden.

Självklart får vi inte glömma bort att Parisavtalet ratificerades mycket tidigare än någon hade vågat hoppas på. Helt klart ett steg i rätt riktning, nu gäller det att politikerna går från ord till handling och lever upp till de satta klimatmålen.

Flygindustrin tog tag i sin klimatpåverkan och enades kring ett globalt beslut om ett globalt klimatavtal.

På Tricorona Climate Partner är vi så klart väldigt glada och stolta över Mattias Goldmann ”Mäktigast i Hållbarhetssverige” tagit plats i vår styrelse.

Vi välkomnar såklart även nyheten om att USA:s avgående president Barack Obama skyddar delar av arktiska havet från olje- och gasborrning och med det gör det svårare för den tillträdande presidenten att satsa på utvinning av sådan energi i berörda områden.

Avslutningsvis vill vi också passa på att önska alla nya kunder som vi fått under året välkomna till Tricorona Climate Partner och ser fram emot fortsatt samarbete med både nya och gamla kunder under det nya året.

Relaterade artiklar