Best Transport klimatkompenserar alla sina transporter

Kundexempel
best transport

Best Transport har under många år arbetat målmedvetet med att lindra egen och sina kunders klimatpåverkan.

Best Transports förflyttning från fossila till förnyelsebara bränslen är unikt inom branschen. För lättare och mindre skrymmande transporter i citymiljö använder Best klimatneutrala cykelbud och arbetar ständigt med optimering av trafik- och ruttplanering för att nå mesta möjliga samlastning.

 

– Vi insåg tidigt att miljöförbättrande åtgärder nästan alltid gynnar det ekonomiska resultatet. Positiva associationer till varumärket samt fler och extra nöjda kunder är bonusar vi hoppas få på köpet med vårt klimatarbete, säger Hanna Radoncic, Marknadsansvarig på Best Transport.

Via Tricorona Climate Partner kompenserar Best Transport sina växthusgasutsläpp för samtliga transporter sedan maj 2016. Best har valt att kompensera genom biomassekraftverket Sri Balaji som är certifierat med både CDM och Gold Standard.

Relaterade artiklar