Katarina Grapengiesser förstärker Tricorona Climate Partners styrelse

Arkiv
katarina grapengiesser

Tricorona Climate Partner har haft ett starkt år av tillväxt och förstärker nu styrelsen med en ny styrelsemedlem, Katarina Grapengiesser.

Med ett starkt intresse för klimat och hållbarhetsfrågor har Katarina arbetat med alltifrån miljösamordning på H&M till VD och Europachef på Granit. Katarina kommer framförallt bidra med kunskaper inom internationell expansion, digitalisering och uppbyggnad av E-handel.

– Tricorona Climate Partner driver en angelägen och viktig verksamhet och jag ser fram emot att vara med och bidra till företagets expansion, säger Katarina om sin nya roll.

 

– Att ha en erfaren och drivande styrelse är A och O för vår fortsatta utveckling. Just nu ser vi stor tillväxtpotential internationellt och även på våra digitala plattformar varför Katarina är ett fantastiskt bra tillskott i en annars redan mycket kompetent styrelse berättar Christian Patay, VD, Tricorona Climate Partner.

Vi hälsar Katarina varmt välkommen!

Relaterade artiklar