Tricorona Climate Partner blir Atmoz Consulting

Om Atmoz
Atmoz Consulting

Svenska koncernen Atmoz har som vision att påskynda klimatarbetet i näringslivet genom att göra det enkelt och ekonomiskt attraktivt för företag att ställa om. Uppköpet innebär att Tricorona Climate Partner blir en del av Atmoz-koncernen och för att samordna arbetet emellan dotterbolagen sker nu ett namnbyte av Tricorona Climate Partner till Atmoz Consulting AB.

Vår klimatresa startade 2006 efter ett av de varmaste åren på hundra år. Sedan dess har vi hjälpt tusentals företag att beräkna och hantera sin klimatpåverkan och nu är det dags att växla upp arbetet för att lyckas med våra globala klimatmål.

Som befintlig kund till oss fortsätter samarbetet precis som vanligt – vi vågar dock lova spännande nyheter och vassare erbjudanden framöver. Vi har stora planer för framtiden och ser med glädje fram emot att fortsätta resan med nya och gamla kunder!

christian patay“När jag träffade Richard och Fredrik första gången visste jag att det var en “match made in heaven”. Med deras erfarenhet, nätverk och engagemang tillsammans med vårt know-how och kundkännedom kommer vi kunna göra riktigt spännande saker. Både för våra kunder och klimatet.” säger Christian Patay numera VD på Atmoz Consulting

Richard Törnblom

“Vi imponerades av den djupa kompetens och starka driv som Tricorona Climate Partner har byggt upp under de senaste 16 åren. Med en gedigen erfarenhet och tusentals nöjda kunder så kunde vi inte finna en bättre match för Atmoz erbjudande” säger Richard Törnblom, Styrelseordförande Atmoz AB

Om Atmoz
Atmoz hjälper företag med klimatredovisning, livscykelanalys, klimatstrategier och klimatkompensation genom såväl digitala tjänster som kvalitativa konsultationer. Atmoz tacklar klimatfrågan digitalt, automatiserat och genom systemintegrationer för optimal skalbarhet och klimatnytta. Målsättningen är att hjälpa företag att förbättra sin affär genom att hantera sin klimatpåverkan samtidigt som att världen enklare kan nå Parisavtalets klimatmål.

Läs mer om Atmozkoncernen på atmoz.io

Relaterade artiklar